perjantai 7. marraskuuta 2008

Yöostoksilla Miyagissa

Air Self-Defense Force on ollut viikon aikana jo pariinkin kertaan uutisissa. Vasta erotettiin yksi päällikkö hänen julkaistuaan kirjoitelman, jossa hän esitti, ettei Japani käyttäytynyt aggressiivisesti Aasian maita, kuten Kiinaa ja Etelä-Koreaa, kohtaan toisen maailmansodan aikaan. Tänä aamuna nauroin ääneen täydessä junassa, kun 36-vuotias majuri oli pidätetty virastaan 7-10 päiväksi. Se ei sinänsä ole hauskaa, mutta se on, että kyseinen majuri oli käynyt yöostoksilla pelkästään kenkiin ja lompakkoon pukeutuneena ja ostanut naisten alusvaatteet ja sukkahousut.

Kyseinen tapahtuma sattui Miyagin prefektuurin alueella, kun majuri oli ollut palaamassa kävellen puoli kolmelta yöllä kollegan läksiäisjuhlista. Hän oli riisunut vaatteensa kaupan takana ja mennyt ostoksille. Liikkeen myyjä oli nähnyt parhaimmaksi ilmoittaa asiasta poliisille ja alueella päivystänyt poliisi oli napannut shoppailijan kuulusteltavaksi.

Kuuluisteluissa majuri sanoi ajatelleensa, että kyseessä olisi hauska kepponen, jos alaston mies tulisi yöllä kauppaan ja ostaisi mitä mieleen pilkahtaa. Hauskalta se kuulostaakin ja tilannekoominen taju miehellä vaikuttaisi olevan hyvin hallussa. Tiedä sitten millaisilla metodeilla kyseinen mies johtaisi joukkoja sodassa. Yllätetään vihollinen alastomina?

Ei kommentteja: