torstai 13. marraskuuta 2008

Lippukauppaa

Keikkoja on kiva käydä katsomassa. Olen pari viikkoa yrittänyt hyvin passiivisesti saada liput yhdelle keikalle, mutta ei ota onnistuakseen. Lawsonissa kävimme jo pari viikkoa sitten automaatilla, mutta tapahtumaa ei löytynyt laitteelta, vaikka syötimme hakuun jokaisen esiintyjän, kävimme läpi kyseisen päivän kaikki keikat Tokiossa ja yritimme hakea myös tapahtuman nimellä.

Lawsonin nettisivujen kanssa oli ihan sama ongelma. Eilen keikka löytyi samaiselta automaatilta ihan samoilla hakusanoilla, mutta masiina ei halunnut myydä lippua. Tänään kävin keikkapaikalla, mutta sieltäkään ei saanut ratkaisua ongelmaan. He antoivat minulle saman puhelinnumeron, johon olen jo kahdesti soittanut. Ensimmäisella kerralla vastattiin, mutta myyjä ei mielestaan löytänyt tapahtumaa koneeltaan. Tai sitten hän tarkoitti, etta nyt on myöhaista ostaa lippua sunnuntaiksi, kun sitä ei ehditä toimittamaan.

Lähteäkö siis sunnuntaina mestoille vai saako lippuja silloinkaan... Myönnetään, että oma vika on mm. se, että ei tajua mistään mitään, mutta ei tämän näin vaikeaa tarvitsisi olla. Kai nyt keikkalippu pitäisi saada hankittua, jos työluvankin onnistuu saamaan. Kattellaan.

Ei kommentteja: