perjantai 14. marraskuuta 2008

Kuukauden koottuja

Ajattelin, että tähän väliin voisi olla hyvä laittaa muutama uutinen, joihin olen viime aikoina törmännyt. Jospa näin saisin siirrettyä edes osan niistä ajatuksia myös teille, joita päässäni liikkuu ollessani junassa ja metrossa.

Täällä on keksitty musisoiva sateenvarjo. Keksintö on vielä prototyypin asteella, mutta parasta siinä on ehdottomasti ominaisuus, että musiikki kuuluu vain varjoa käyttävälle henkilölle. Arvioitu sadan taalan hinta tuntuu vähän kalliilta, mutta olisi tuo aika hieno.

Monien kauppojen ovilla on mekaaninen sateenvarjon pussitin, jotta märät varjot eivät kastelisi käytäviä, liikkeitä tai kantajiensa lahkeita. Muutaman kerran olenkin miettinyt sitä muovijätteen määrää, joka esim. Shibuyan vilkkaiden ostoskeskusten ovilla syntyy. Tähän ongelmaan on kehitetty laite, joka imaisee vedet varjoista, eikä tuota ollenkaan jätettä.

Pureskeleeko lapsesi ruuan riittävän hyvin? Yksi syy ylensyöntiin on hotkiminen, koska ahmijan vatsa ei ehdi viestittää, että riittää jo ja ruokaa tulee survottua suun kautta alas enemmän kuin olisi tarpeen. Nyt ylipainoa vastaan on alettu taistella purentalaskurilla. Laite piippaa joka 30. puraisulla ja tuhannen haukun jälkeen se lurittaa kivan melodian. Mahtavaa!

Japanilainen mies on aloittanut adressin, jossa vaaditaan, että avioliitto sarjakuvahahmojen kanssa tulee laillistaa. Ja mikä parasta, niin tähän(kin) adressiin on riittänyt nimiä. Ehkä oma ajatusmaailmani on turhan kolmeulotteinen, mutta joku voisi kertoa näille ihmisille avoliitosta.

1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Voihan herran pieksut etenkin tota purentalaskuria... :DD