lauantai 14. helmikuuta 2009

Kuvakavalkadi Koenjista

Koenji on mukava alue, josta olemme ennenkin kirjoittaneet. Yksi päivä päätimme lähteä sinne istuskelemaan kahvilaan ja opiskelemaan japania. Meiltä kun ei ole kaupunginosaan mikään paha matka. Ja japania pitäisi joskus opiskella. Plus kahviloissa on kivaa.

Päädyimme pääasiassa tekemään kaikenlaista ihan muuta.

Koenji on täynnä monen sortin pikkupuotia. Tuolla yläkerrassa oli kokonaan Star Wars -krääsälle omistettu keräilijöiden taivas. Figuuria vaikka minkämoista, ja - no, ihan kaikkea tähdistä ja niiden sodasta.


Oikeastaan heti kun pääsimme Koenjiin, oli jo kauhea nälkä. Meillä on aina kauhea nälkä. Löysimme valtavan hyvän intialaisen, jossa lounas isolla currylla, jättinaanilla, riisillä, salaatilla ja lassilla maksoi alle 700 jeniä setti! Eli noin kuusi euroa! Lisäksi kaikki oli tosi hyvää. Bonukseksi sai katsella inkkarikokkien touhuja avokeittiössä.


Hmm, ei ehkä paras opiskelukahvila. Voisi oppia väärin menetelmin.


Tämä kisu oli valtavan suuri! Seriously. Ja hellyydenkipeä.Spidermanilta saa ilmapalloja, jos omat kyvyt eivät riitäkään lentämiseen.


Oletko nyt ihan varma?


Maailman isoin kapibara! Varmasti! Verratkaa ihmisen päätä takana, vaikka dimensiot luovatkin lievää illuusiota. Tahdon.


Tällainen puhuripossu olisi myös ostoslistalla. Voisi puhkua hieman kosteutta lisää meidän homeisille seinillemme.


Koenjissa on krääsäkauppaa toisen perään. Tässä krääsäkaupassa oli sentään tiikeri.


Tässä kaikkea muuta ja niin edelleen.


Hippikauppojakin löytyi.


Ja viimein, lopulta, päädyimme tekemään sitä mitä pitikin: nauttimaan kahvia kanjeilla. Edes yhden kupillisen verran.

Ei kommentteja: