lauantai 31. lokakuuta 2009

DevaDeva Cafén vegeburgerparatiisi

Kävimme tuossa Kichijoojissa pyörähtämässä pitkästä aikaa. Inokashira-puistossa oli kova meininki päällä, paljon kojuja, taiteilijoita, bändi, eläviä patsaita, koiria pukimissaan, perheitä ja iloa. Ruska ei ollut vielä loistossaan, eikä ihme, koska lämpöäkin oli 24! Oli suorastaan kuuma, etenkin, koska noudatamme mekin jo tokiolaista tapaa pukeutua: ei se sää vaan se vuodenaika. Ja syksyllä kuuluu olla saapikkaat, takit ja huivit, myös helteellä!

Kävimme samalla reissulla testaamassa viimeinkin DevaDeva Cafén. Tuo vegetaarinen luomukahvila viettää nyt ilmeisesti nelivuotisjuhlaa, eikä toivottavasti aio hetkeen poistuakaan kuvasta. Siellä nimittäin on vielä VAIKKA MITÄ mitä tahdon ahmia!Kuten monet muutkin vegeravintolat, DevaDevakaan ei ole kaikkein halvin, mutta eipä se nyt vararikkoonkaan syökse. Burgerit maksavat siinä 7.50e-11e lohkoperunoiden tai salaatin kanssa. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Original Yogi Burger, Avocado Burger, Cheddar Cheese Burger, Vegan Ginger Soypork Burger, Vegan Chili con Soycarne Burger, Kofta Veggie Burger ja Teriyaki Yogi Burger. Purilaisten ja erilaisten salaattien ohella paikasta saa myös annoksia nimeltä Tofu Cutlet, Soysage-sausage, Vegetable Bean Curry, Pizza Vitamin Vegetable ja Vegan Pizza Rucola & Soysage.

Otimme alkupalaksi Soychicken nuggetit, jotka olivat ihan kelpoa kanamaista järsittävää.Sitten hanbaagaa. Yan tilasi Chili con (soy)Carne -burgerin perunoilla, Oku teriyaki-Yogin salaatilla.

Teriyaki-burger:


Mehukas setti teriyakikastiketta ja salaattia hyvällä salaatinkastikkeella. Itse vegepihvi ei ollut mausteisin, jotain olisi voinut olla hieman lisää, mutta kokonaisuus oli maittava. Erityisen ihanaa oli se, että sämpylänä oli oikea, kunnon, itse tehty sämpylä höttöpullan sijasta!!Yanin chilicarneburger näytti myös massiiviselta, eli annosten hyvä koko oli ehdotonta plussaa. Siinä mielessä siis, että vaikka emme olekaan isoja ahmatteja, ovat näiden "terveysruokaloiden" annokset usein aivan liian pieniä hintaan nähden.Itse tehdyt lohkoperunat olivat erittäin ookoo, ja Yan-sanille tulisen ja makean yhdistävä burgerkokemus jäi reippaasti plussan puolelle, porkkanaraasteesta huolimatta.

Jälkiruuaksi kofeiinitonta herbal-kahvia ja rooibos-teetä, sekä kassalta vielä keksit kaupan päälle.Kahvilassa oli mukava tunnelma, smoothia musaa ja sopivasti ihmisiä. Ehdottomasti siis toistekin. Tämä vegeparatiisi löytyy siis Kichijooji-Honcho kakkoselta korttelista 14 (talon numero on 17, tiellä kyltti, 2. kerros).

--

Yan-sanin edellinen burgerkokeilu olikin hieman toista luokkaa. Ei varsinaisesti kovin terveyshenkinen ja kaikkea muuta kuin kasvis, mutta taatusti niin ikään massiivinen!

Olkaat hyvät:!!!


3 kommenttia:

soile kirjoitti...

hahha:)) onko se viimeinen se Windows 7 purilainen??
Tulin viikko sitten takaisin Tokiosta. Vasten tahtoisesti taas niinkuin aina...

Yan-san kirjoitti...

Juu, kyllä on! Oli sadistinen syötävä.

Ilmeisestikin oli hyvä matka, kun ei olisi halunnut palata? Mutta hyvänä uutisena voin kertoa, että nyt täällä on ollut yli 10 astetta viileämpää...

Anonyymi kirjoitti...

Yök... Tuota viimeistä en söisi, vaikken olisikaan kasvisyöjä. : P

-Riina