perjantai 16. lokakuuta 2009

Prinsessat ravintolassa

Tervetuloa Prinsessaravintolaan!Kävin eräänä lauantaina prinsessaystävieni kanssa lauantailounaalla prinsessojen ravintolassa. Se sijaitsee Ginzassa Chuo Dorin varrella Princess Heart -nimisenä. Koska pidämme vain vaaleanpunaisesta, ravintolakin oli vaaleanpunainen tai ainakin meidän huoneemme oli.Muitakin värejä käytettiin toisinaan, esimerkiksi lounasdrinkeissä. Kai prinsessa kuin prinsessa lounaalla drinkin juo? Tai kolme?Omaan arvon söpöyteeni kaadettiin pinkki karamellivärilikööri pinkistä prinsessakengästä. Tarjoilijan anniskelema kenkä vietiin heti pois kameroiden ulottuvilta. Näemme siis vain lopputuloksen, tässä alla:Miljöö oli herkullinen.Ruoka taas lounasaikaan ei mitenkään ihmeellisen erikoista. Iltaisin paikassa voi viettää prinsessajuhlia viimeisen päälle.No saivat vierustoverimme tiarat kutreilleen, koska heillä rinsessoilla oli synttärit. Ja jätskiä.Tarjoilijat olivat vähän hassusti pukeutuneet. Hörhelöiset asut, mutta vahvat, tummat meikit. Sitten tosin päähän pälkähti Halloweenin läheisyys kuukauden sisällä, joten se ehkäpä selitti goottilookin.

Pääsalin puolella olikin kurpitsanaamoja sekä mystinen, hämärä tunnelma. Salin keskellä kasvoi satupuu, jonka alla loiski vaaleanpunainen suklaaputous.Tonnilla olisi saanut uittaa vaahtokarkkeja sulassa pinkkisuklaassa tunnin, mutta jätimme tällä erää väliin.Kyseinen prinsessaravintola oli drinkeistä huolimatta koko perheen paikka, ja ainakin parissa pöydässä oli pikkupikkuprinsessoja aterioimassa juhlamielellä.

Ravintola ei ole suuri, joten pöytävaraus lienee suositeltava, ainakin iltaisin. Lounasta ei olekaan kuin viikonloppuisin. Ihan hauska paikka ainakin kertaluontoisesti, ja Disney-satumusat sai kaupan päälle soimaan koko päiväksi päähän!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuli jo pitkin tekstiä vähän äklö olo, mutta tuo pinkki suklaaputous oli viimeinen niitti. Ei kiitos.
Kyllä minä aika makeanperso olen, mutta nyt on todistettu, että liika on liikaa makeassakin...

-Riina