perjantai 10. heinäkuuta 2009

Vegehanbaagaa!

Freshness Burger -hanbaaguketju on tarjoillut huhtikuusta saakka tuotetta nimeltä Vegetable Hamburger. Ja nyt vasta saimme tämän asian tietoisuuteemme! Hetihän se piti lähteä testaamaan, kun Freshness vieläpä naapurustosta löytyy.

Herkku näytti tällaiselta:Ja maistui erittäin hyvältä. Itse tofutyyppinen pihvi nyt ei ollut erityisen mausteinen tms., mutta se oli paksu ja mehevä, ja maustetta löytyi burgerin tulisesta kastikkeesta ihan tarpeeksi. Lisäksi mukana oli todella tuhti satsi avokadosoosia, aivan ihanaa!

420 jeniä maksavasta vegeburgerista sanotaan käännöskoneen avulla seuraavaa:

"Healthy hamburger that doesn't use meat and used bean curd and vegetable. Enough avocado, the tomato, and [guri-nka-ru] were placed between the bean curd burnt with the iron plate in brown with [gomabanzu]. In addition, a spicy tasting extends putting [herisshurerisshuso-su] of making specially made from the vegetable and the spice.

<<>>
1. The bean curd ・・・ An effective botanical protein is abundant in beautiful skin. There is working that lowers cholesterol in the soy protein quality of the raw material.

2. The avocado ・・・ Vitamin E said, "Vitamin of rejuvenation" is abundantly excellent in the antioxidative effect. The included fatty ingredient (unsaturated fatty acid) has the effect of making blood a whispering.

3. Source ・・・ "[Herisshurerisshuso-su]" of making specially made from cucumber, tomato, and vegetable and spice such as onions. It is fresh acidity, sweetness of the vegetable, and a spicy tasting.

Nyt on siis veri kuiskaavaa :)

Freshness Burger painottaa muutoinkin terveellisyyteen ja luomuun, ja kun Yan oli töissä kertonut meidän illastavan kyseisessä ruokalassa, työkaverit olivat huokailleet, että oih, siellä on niin terveellistä ruokaa! Mikäs siinä sitten pistellä poskeen pikasapuskaa hyvällä omalla tunnolla terveyden puolesta.

Yan otti tosin hieman toista luokkaa olevan burgerin, joka sekin ansaitsee oman mainintansa:
SPAM BURGER!

Spämmisiivu pilkottaa tuolla keskellä tomaatin ja munan välissä.Kaikkea ne keksivätkin!!

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

On kyllä herkullisen näkönen tuo vegeburgeri. Nam.

Anonyymi kirjoitti...

Nami, miten hyvännäköinen vegaburgeri. Oishii desu! Tai jotain... : )

-Riina