keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Potkut kylpylästä

Jos olet niin karmea kriminaali, että omistat tatuoinnin, varo Tokyo Domen LaQua-kylpylää! Päädyt melko varmasti pihalle - tukka märkänä.

Kävin jo toista kertaa LaQuassa kolmine tatuointeineni, mutta toinen kerta toden sanoi. Onneksi vasta tunnin kylpemisen jälkeen. Teipit olivat päällä ja pikkupyyhekin suojana niin hyvin kuin mahdollista, koko ajan, mutta silti joku tarkkasilmäinen täti onnistui vahtaamaan tämän vakavan erheen ilmoille. Taidan jopa tietää itse hetken: suihkussa istuessani viereisestä ovesta tuli joku siivooja. Pyyhe ei ollut ihan kohdillaan, ja teipeistä varmaan näkyi siinä vaiheessa jo läpi. Sitten siitä ystäväni kanssa olimme tekemässä lähtöä ravintolan puolelle, kun samainen siivoojatäti ja nuori tyttö tulivat kertomaan, että "Tattoo get out now." Hyvin oli tyttö kohtelias ja kumartelevainen, mutta englanniksi ei oikein osannut nättejä sanoja. Yritin, että voitaisko käydä syömässä ja lähteä sitten, mutta ei, tyttö esitti pantomiimin, että nyt ulos ja sitten ulkona voipi syödä nam nam.

Kuultuamme vielä lauseen "If you go now no pay" emme muuta voineet kuin poistua, hiukset vettä valuen ja naama punaisena. Mutta oli tässä onnettomuudessa onneakin matkassa: olimme jo käyneet läpi lähes kaikki kylpylän altaat ja saunan ja jalkakylvynkin. JA koko lysti oli ilmaista! Säästimme siis melkein 50 euroa yhteensä, joten tästähän täytyy ottaa tapa! Aina, kun on kylpenyt tarpeeksi, voisi alkaa vähän vilautella tatuointeja!

Että heittäisittekö ulos, jookos?

4 kommenttia:

/mek kirjoitti...

Aikas kurjaa. Itse olen kuvitellut, että nuo "ei tatuointeja" -laput ovat paikalla vain siksi, ettei uskalleta sanoa suoraan, että "ei rosmoja nippukaupalla kiitos".

Viimeksikin kylpylän saunassa istuessani viereen päjähti papparainen jonka selkä ja kädet oli tikattu täyteen ihan paikalliseen kriminaalityyliin.

Siinä sitten keskusteltiin Suomesta ja jääkiekosta ihan leppoisasti ja kun kaveri oli yksin ja käyttäytyi siivosti niin ei kukaan asiaan mitenkään puuttunut.

Okusan kirjoitti...

Taitavat olla nuo kalliimmat kylpypaikat vähän tuollaisia tiukkiksia. Halvoissa tuskin ongelmia. Tosin miesten puolella voi olla helpompaa: tuskinpa kukaan henkilökunnasta oikeasti uskaltaa sanoa y-miehille, että menkääpäs ulos?

Ei niinkään kamppailija, mutta kamppaileva. kirjoitti...

Kyllä ne taitaa aika tarkkoja olla noiden kuvien kanssa. Missähän vaiheessa ihmiset on rohkaistuneet tuohon, että y-miehiä ei enään pelätäkään niin paljon..Ei vielä viime vuosituhannella olisi moinen onnistunut.

Anonyymi kirjoitti...

Voi kurjuus. : ( Ärsyttää kyllä varmasti tulla kohdelluksi kuin kriminaali jonkin sellaisen asian takia, joka täällä Suomessa on ihan normaalia.
Onneksi saitte edes ilmaiset kylvyt.

-Riina