torstai 31. joulukuuta 2009

Tiikerin vuotta päin!

Näin se on toinen uuden vuoden aatto Japanissa meneillään. Meininki ei suuremmin poikkea viime vuodesta, kotosalla ollaan - tai poikkeaa siinä mielessä, että kotosalla pysytäänkin, eikä tänä vuonna poistuta temppeleillekuumallesakellebaariinauringonnousussakotiin. Vähän sairastelua ollut ilmassa, niin otamme iisisti.

Telkkarissa siirryttiin juuri Kōhaku-lauluskabasta kuhisevan Tokyo Towerin liepeille ja sitten eri temppeleiden uuden vuoden aaton rituaaleihin. Olisihan se ollut hauska kurkata tänä vuonna Towerin ilmapallomeiningit, mutta näin tällä erää.

(Ja nyt telkkarin kuva siirtyi harmonisilta temppeleiltä suoraan harmaaseen Suomeen ja Espoon Sellon ampumadraamaan...)

Toshikoshi-nuudelit on sentään nautiskeltu, tällä erää kuumina versioina (eikä taaskaan ihan nappiin mennyt) ja kinako mochiakin paisteltu (ei lainkaan nappiin) ja muitakin mocheja ja kaikkia outoja juttuja maisteltu. Iisisti lomaillen siis... Ja viikonloppuna alennusmyynteihin!

Meidän toshikoshissa ei ollut Kittyjä.Eikä meidän mochikaan ihan tältä näyttänyt...Mutta siitä huolimatta sukulaisille, ystäville ja kaikille lukijoille mitä jännittävintä tiikerin vuoden 2010 alkua ja rohkeaa tassuttelua uusiin seikkailuihin!

Ei kommentteja: