keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Showa Kinen -puistossa frisbeegolfia!

Showa Kinen Park on aikas mukava puisto. Sinne vie hetken aikaa matkustaa (Shinjukusta 30-40min) ja puistoon on pieni sisäänpääsymaksu, mutta onpahan vaivan väärti. Kannattaa lähteä aikaisin vapaa-aamusta, sillä puisto on VAL-TA-VA. Kävellä saa ja joutuu, ellei sitten vuokraa pyörää. Sekin on mahdollista, kustantaa 410 jeniä kolmelta tunnilta ja pyörän voi jättää minne vain puiston pyöräpisteistä.

Pyöräilijöitäkin laiskemmat voivat myös istahtaa tällaisen junan kyytiin.Aakeassa puistossa oli kaikenlaista jännittävää.

Me ja Suomi-vieraamme emme oikein osanneet ennustaa puiston laajuutta, joten koko puistikon kierros, kuten japanilaisen puutarhan tsekkaus (muun muassa Bonsai Garden) jäi ensi kertaan. Olimme tällä erää nimittäin ihan tietyllä asialla: frisbeegolf-asialla! Vieraamme olivat lajin harrastajia, joten pitihän Tokion discgolfaussfääritkin testata. Okulle ja Yanille kokemus oli ensimmäinen lajissaan, mutta sen verran hilpeää puuhaahan se oli, että kenties miksei toistekin!

Puistossa oli kaksi frisbeegolfrataa, joista toisen, jälkimmäisen, viskoimme läpi. Alue oli aika mukava, selkeä ja rauhallinen, ehti syödä evästä välissä ja pääsi helposti jatkamaan rataa.Tarkoituksena on siis vuorollaan heitellä omaa frisbeetään kohti kaukaista verkkomaalia. Emme pelanneet kisaveren maku suussa, joten kellekään ei tullut kauhean paha mieli, vaikka toisinaan frisbeet sinkoutuivat yli rajojen ja ennen kaikkea puuhun. Onneksi lähistöllä oli aina sopivia kepukoita, joilla karistaa frisbee oksilta.Golfailu maksoi 200 jeniä päältä kolmen tunnin ajalle.

Showa Kinen -puistossa voi myös pelata petanquea, krokettia, minigolfia, futsalia ja soudella veneellä lammella. Alueella on myös iso grillailukeidas, jolta voi varata oman paikkansa etukäteen ja jopa tilata grillaussapuskat valmiiksi.Syksy on jo, ja puistoissa sen erityisesti huomaa. Katukuvassa vielä vihertää.Päivä myös päättyy yhä aiemmin eli niinpä ennen viittä jo alkoi aurinko laskea. Kotiinpaluun paikka!

--

Tai no, pelihalliinhan me taidettiin päätyä...!!

Ei kommentteja: