torstai 26. marraskuuta 2009

Freshness Burgerin uusi vegeveto!

Ham ja nam, tai eipä sittenkään ham, sillä Freshness Burger lanseerasi tuossa joku aika sitten uuden sieniburgerin, joka on ihan vegetaarinen! Vegetable Burger Mushroom saapui Vegetable Burger Tofun rinnalle, mikä onnen aihe! Oma henkilökohtainen purilaiskuskini kiikutti viime viikolla nälkäiselle okusanille uuden herkun testaukseen - ja kyllä, se maistui!

Burger oli tosin aika jännittävä, eikä sitä voi suositella sienikammoiselle. Kyseessä ei nimittäin ollut sienipihvi, tai oli tavallaan, mutta pihvinä oli kokonainen, jättimäinen sieni! Portobello-sieni, joka oli oikein mehukas ja maukas. Joku voisi väittää, että varsin lihamainenkin. Lisukkeina löytyi paksu tomaatinviipale, salaattia, paksu sipulirengas ja hyvää balsamiviinietikkakastiketta. Hinta oli 420 jeniä, sama kuin tofuburgerinkin.

Ja sitten kuva, ei tosin oma, koska hampurilainen hävisi niin nopeasti, ettei sanaa "kamera" ehtinyt lausua, ajatellakaan:
Mikä ihaninta, sieniburgerissa on vain 282 kaloria, eli niitä voi vetää vaikka kaksi, eikä ole vielä pahakaan purilaisporsas!

1 kommentti:

Fjordinna kirjoitti...

Vaikuttaa herkulliselta. Jos sinnepain jjoskus eksyn, ehdottomasti kokeilen!