perjantai 5. joulukuuta 2008

Ruskaa puskissa edelleen

Okusanin markkinointi tehosi ja halusin itsekin päästä näkemään Shinjuku Gyoenin syksyn. Suomessa lumet ovat ehtineet jo tulla ja mennä, mutta täällä ruska on vasta parhaimmillaan. Viime lauantai olikin erinomainen päivä puistossa käveleskelyyn, koska sää oli mitä mainioin. Nyt keskitytään kuitenkin vain kuvalliseen antiin, joten:


Näimme erikoisen joukon japanilaisia, jotka olivat kuin naamioituneita ja kasasivat lehtiä isoksi kasaksi. Sitten nämä salaperäiset siivoilijat hyppivät kasaan voltein. Ja sitten taas tekemään uutta kasaa...


Erään lammen rannalla kohtasimme papparaisen maalaamassa maisemaa. Ja hyvää jälkeä näyttikin syntyvän. Niin hyvää, että hänen takanaan seisoi n. 20 ihmistä seuraamassa työskentelyä ja ottamassa kuvia. Tämä fanijoukko ei varmaan ollut häiriöksi, sillä hänellä näytti olevan kuulokkeet korvilla. Mistä tuleekin mieleen, että aika harvoin (jos ikinä) näkee Suomessa eläkeläisiä kuulokkeet korvilla.


Ruusutarhassa kukat olivat vielä täydessä loistossa, vaikka joulukuu oli enää kahden päivän päässä.


Oli mainio päivä. Uskomattoman virkistävää tuollainen ulkoilu. Ihmisiä isoon puistoon mahtuu hyvin, joten mistään tungoksesta ei voida puhua. Kannattaa kokeilla.

1 kommentti:

eija kirjoitti...

Miten upeita kuvia! Ihan kauhiasti alkaa tehdä mieli päästä paikan päälle itsekin ihmettelemään :).
En ole vuosiin lotonnut eli pitäisköhän antaa onnettarelle mahdollisuus! Ne kirsikankukat keväällä !???
Tunnelmallista ADVENTTIAIKAA!?