lauantai 17. heinäkuuta 2010

Ohi on

Ohi on, nimittäin japanilainen salarymanin arki. Vieläpä täysin oikeaoppisesti tehdyn irtisanoutumisen myötä, sillä ilmoitin aikeistani haihtua firman palkkalistoilta kesäkuun bonuksien maksamisen jälkeen. Ei, en ole hankkinut tai hankkimassa uutta työpaikkaa Tokiosta, vaan ollaan Okun kanssa palaamassa Suomeen.

Meidän blogin otsikkorivillähän alkuun luki, että "lähdimme vuodeksi biiruparatiisiin". Niinpä vain syyskuusta 2008 on vierähtänyt aikaa jo selvästi enemmän. Viime syksyn kohdalla tuntui, että paluu olisi liian pian, joten olimme päättäneet jo oikeastaan paljon aiemmin, että silloin ei vielä palata. Mutta nyt, kun on nautittu kaksi kaunista ruskaa, värjötelty kaksi talvea, hanamielosteltu kaksi kevättä ja hikoiltu kaksi tukalaa kesää, alkaa olla fiilis, että nyt tämä on nähty. Parempi lähteä nyt, kun osaa vielä kaivata kesämökkiä Suomessa.

Tästä tunnin sisällä me suunnataan kohti Osakaa, josta matka jatkuu Shikokun pääsaarelle. Shikoku onkin pääsaarista viimeinen, johon Elmerit eivät ole jalallaan astuneet. Niinpä nyt on korkea aika käydä merkkaamassa sekin Elmerien reviiriksi. Blogi siis päivittynee edelleen aika harvakseltaan, mutta koitetaan saada viimeistään Suomessa purettua vielä loputkin seikkailut webskaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa tänne tuhansien järvien maahan takaisin :)

Ihan vaan yksi juttu kesämökeistä ja juoma-automaateista täällä meilläpäin...tai no näette sitten itse kun tulette tänne ;)

Lam kirjoitti...

Voih kun teidän blogia oli aina hauskaa lukea (=

Yan-san kirjoitti...

Kiitos, kiitos. Vielä on luvassa vähän turinaa, kunhan ehditään purkaa tuntoja tänne. Nyt tour de Shikoku jatkuu pari päivää. Katsotaan, jos saataisiin vielä testattua yksi uusi transportaatio ennen Suomeen paluuta.

Mitähän kauheuksia sitä mökillä odottaakaan. Kuulemma ainakin ampiaispesä...