torstai 15. huhtikuuta 2010

Superkriminaali!

Kävinpä tuossa eilispäivänä nostamassa rikollisuusasteeni vähäpätöisestä oppitytöstä varhaisen tason gangsterinnaksi! Eli nyt on lopullisesti kylpylät koluttu, koska teippailtavaa alkaa olla jo hieman liikaa... Hain siis ikuisen muiston Japanista: uuden tatuoinnin!

Tatuoinnin hankkiminen on Tokiossa tavallaan helppoa, mutta toisaalta ei. Ellei osaa hyvin japania tai tunne tulkkia, joka pääsee päiväsaikaan töistään irti ja mukaan, on ensin löydettävä tekijä, joka hallitsee edes hieman englantia. Kahteen ensimmäiseen sähköpostiini ei edes vastattu, vaikka mukana oli myös lauseita japaniksi. Kyselin tutuilta ja sain paljon vinkkejä hyvistä tatuointipaikoista; mainittiin esimerkiksi Crystal Skull, Yen Tattoo Studio sekä 13needletattoo. Löysin sitten kuitenkin netistä ansioituneen hepun, jolla on private studio Asagayassa Koenjin vieressä sekä sivuillaan info: "English ok!" Meilailtiin tyypin kanssa, ja koska hänellä oli aikaa heti, sovimme työn heti. Kaverini hieman alusti kuvaa, joten eilen menin sitten paikan päälle Yamato-sanin luo suunnittelemaan lisää. Ja koska hänellä aikaa oli - myös tekemään kuvan saman tien.

Halusin muiston Japanissa asumisesta, ja tähän vuodenaikaan sopivin kuva tietysti on sakura no hana, kirsikankukka. Tai kukat. Päädyin lopulta ottamaan kuusi kukkaa alasääreen/nilkkaan, pinkihköllä sävyllä. Syntisiä, paheellisia, kuuman kylvyn estäviä kukkasia...

Yamato-san oli oikein mukava, mutta "English ok!" nyt ei ollut aivan ok... Tuntui välillä, ettei hän oikein tajunnut mitään mitä puhuin. Ehkä hän tsemppasi niin lujaa ymmärtääkseen, ettei sitten ymmärtänyt edes esimerkiksi yksinkertaista kysymystä: How often? Yritin vääntää englantienglantia ja amerikkaenglantia ja rallikuskienglantia ja Engrishiä päälle, mutta helpompaa oli solkata japaniksi kaikki, mitä vain osasin. Tosin, vaikka puhuinkin japania välillä, hän silti itse väen väkisin tahtoi yrittää sanoa asioita englanniksi.

No, tästä huolimatta kuva piirrettiin ja neuloin ihoon iskettiin, ja kaikin puolin toimitus oli sujuva, mukava ja siisti. Yamato-sanin oma studio (hänen kotinsa taisi olla siinä samassa yhteydessä) oli valoisa, pieni ja miellyttävä. Nilkka oli yllättävän herkkä paikka, mutta onneksi japanilaisilla puhelimilla voi kirjoittaa pitkiä sähköposteja.

Mukavaa oli, että samaan hintaan Yamato-san korjaili hieman yhtä vanhoista tatuoinneistani. Tosin se saattoi mennä pahemmaksi kuin ennen, mutta tuon näkee vasta puolen vuoden päästä. Ja itsepähän halusin.

Te haluatte kaiketi nähdä itse kuvan. On kai se paljastettava. Pahoittelut varjoista, kuvaamiseen ennen parantumista ei kannata vielä panostaa... Kukkien oikea väritys ei tästä nyt aivan näy, ovat hieman bloody sakura vielä!Hinta oli 20.000 jeniä eli noin 150 euroa. Japani ei ole halpa maa tatuoida itseään. Mutta onhan meillä rikollisilla rahaa!

Suosittelen kyllä Yamato Bontenia, ja kannattaa alkuun neuvotella sähköpostitse kaikesta, niin hänen englantinsa toimii paremmin :)

Kaikki joukolla kriminalisoitumaan!

3 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Hehee, jo puolessa välissä huomasin ajattelevani, että toivottavasti on kuva! Ja onneksi oli, tosi hieno on! Ja tosiaan kiva muisto Japanista.

Onseneihin/sanseneihin alkaa tosiaan olla hiljaista päästä :D

Anonyymi kirjoitti...

Jee, rikollista kuvaa! Oikein hieno on. : )

Ei tuo hinta oli paha kalleimpiin suomalaisiinkaan paikkoihin verrattuna. Itse maksoin omasta mustasta pikkutatskasta 120 euroa. Ja tämä siis TURUSSA. ; )

Tokihan sitä halvemmallakin sais, muttta nuo muut turun paikat eivät ole oikein vakuuttaneet. Mielummin kallis kuin huono.

-Riina

laura kirjoitti...

sinä pahainen rikollinen! hieno kuva!