sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Halleluja: KASVISramenia!

Tokiossa sataa toista vettä päivää hyvin ankealla tavalla: lujaa ja viluttavasti. Olimme aikoneet käydä eilen retkellä Gunmassa, mutta ikävä sää kirjaimellisesti jäädytti suunnitelmat. Onneksi tänään kuitenkin löysimme ihan valtavan lämmittävän asian: ramen-paikan, jossa meneillään on vegekampanja, eli KASVISRAMEN listalla!! Ketjun yksi paikka oli vieläpä omalla chomellamme aivan lähistöllä.

Kagetsu-ketju siis kyseessä ja heidän jokakeväinen Nana-vegeramentempauksensa!
Ja tapahtui tänä päivänä, että myös Okusan pääsi syömään aidosta kulhosta autenttisessa paikassa höyryävää ramenkeittoa! Viime vuoden kampanjan nimittäin missasimme.Ramen oli oikein hyvää, liemi ihanan suolaista. Keitossa ei ollut mitään ihmeellistä, nuudeleita, pikkusieniä, tuoreyrttejä ja sipulia. Lisämaksulla olisi voinut ottaa lisä-toppinguakin, mutta perusversio riitti nyt mainiosti.

Eikä tässä vielä kaikki.

Listalla oli myös kasvisgyozaa!!Tilasimme oitis. Ja gyoza oli itse asiassa paljon parempaa, kuin Non-izakayassa, mehukasta ja kuumaa. Suosittelemme!Nyt siis kaikki vegemieliset kipin kapin Kagetsu-ketjun tiskeille slurpsimaan! Tätä herkkua saa ainoastaan 11.4.2010 saakka! Kagetsuja löytyy kuutisenkymmentä Tokion alueelta, esimerkiksi Shinjukusta ja Megurosta.

Ei kommentteja: