perjantai 26. kesäkuuta 2009

Sayonara, Maikeru-san

Varhaisaamu Japanissa alkoi sillä, että Michael Jackson, Maikeru Jakuson-san ilmoitettiin kuolleeksi. En tiedä miten Tokiossa on reagoitu, mutta ainakin Michael on täällä aina ollut erittäin rakastettu ja laajasti fanitettu kingu of poppu. Uutisissa on jonkun verran näkynyt Michael-aihetta, ja kaduilla haastatellut ihmiset ovat olleet ihmeissään mutta rauhallisia. Tosin joku jollain keskustelusivulla sanoi, että kaishan (firman) ofisuleidit ovat ryhtyneet ilmeisesti tuntien kestävään itkukokoukseen.

Michael on itse kutsunut Tokiota kodiksi ja Japania lempipaikakseen maailmassa, mikä osaltaan johtuu varmaankin lempeästä mediasta. Täällähän ei pahemmin ole paparazzeja ainakaan Amerikan malliin, ja vaikkapa keikoilla kuvauskieltoja noudatetaan todella hyvin. Ja ainakin filmifestareilla huomasi, että kaikki japanilaiset toimittajat lähinnä vain kehuivat ja vitsailivat kysymyksissään näyttelijöille tai kysyivät jotakin ihan triviaalia ja päätöntä. Kaikenlaista henkilökohtaista loukkaamista ja liikaa utelua selkeästi vältellään.

Michael onkin viihtynyt hyvin Japanissa, ja esimerkiksi vuonna 2007 hän järkkäsi faneille (joilla oli rahaa) VIP-partyn.

Maikeru-saaaaaaaan!!:


Tuolla on aikamoinen look-a-like mukana:


Ja kohti nostalgiaa! Michael vuonna 1988 Tokiossa:


Vuonna 1992 Dangerous Tour Tokyo Domella, etenkin alussa hauskoja faneja:


Mainoksiakin väsäsivät.
Love is my message:Ja loppuun helmi, hehe... Japanilainen versio Thrilleristä! Varokaa henna ojisaneja eli keskiyöllä herääviä outoja keski-ikäisiä miehiä..!Ehkä Michaelkin vielä palaa, kun keskiyö koittaa...

Sayonara, kingu of poppu! Arigatoo gozaimashita!

1 kommentti:

Pepsi Max kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.