tiistai 25. toukokuuta 2010

Saletisti Saipanilla


Terkkuja Saipanilta, eli "Japanin Kanarialta". Ollaan täällä Amerikassa, vähän reilun kolmen tunnin lentomatkan päässä Tokiosta. Tähän mennessä jokainen meidän kansalaisuutta arvaileva (n. 15 ihmistä) on luullut meitä venäläisiksi. Muutama ihminen sanoi tavanneensa joskus suomalaisen täällä. Pikku saarella on ollut oikein kivaa. Relasti resorttia, autoilua pikkurannoille, snorklailua, lepotuolissa lekottelua, syömistä, auringonlaskuja, vesiliukumäkiä, mangoja, biljardia, lisää syömistä, uimista, joutilaana olemista... Eli juuri sitä mitä tultiin hakemaankin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

wau, kuulostaapa ihanalta, ja erikoiselta! En ole tuollaisesta maailman kolkasta koskaan kuullutkaan;) Ja on japanilaisten suosima lomakeidas? Saako olla utelias, että paljonko maksoi lennot Tokiosta, noin niin kuin vertailun vuoksi Suomen ja Kanarian välisiin hintoihin vaan...
Kivaa lomaa teille! Toivottavasti postaatte blogiinne muutamia kuvia sieltä myös :) t.Satu

Yan-san kirjoitti...

Juu, todellakin on japanilaisten suosima paikka. Ei täällä nyt varsinkaan toukokuussa juuri muita olekaan.

Menopaluu Tokiosta maksoi n. 32000 jeniä, eli tällä hetkellä eurohinnaksi tulee n. 290. Nämä ovat siis off-season -hintoja. Pari viikkoa aiemmin golden weekillä hinta olisi ollut kaksinkertainen. Näin varmastikin myös heinä- ja elokuussa, jolloin "normaalit" japanilaiset viettävät sen viikon kesälomansa.